• tis. mar 5th, 2024

För att få det eleganta utseendet runt ditt hem, se till att du matchar rätt ändbordshöjd med möblerna runt det. Det bästa du kan göra är att ha en som är i samma storlek med soffan eller sängen beroende på var du placerar den. Bordet borde inte vara för högt över soffan eller långt under det. Hitta en balans mellan de två föremålen. Om du har valt ett högt ändbord, låt det sedan tjäna en funktion som att hålla ett dekorativt blomstycke för att skapa en kontaktpunkt i ditt rum.

Slutbord, särskilt akrylbord kan vara mycket fantastiska och vackra eftersom de kan formas till praktiskt taget vilken form och design som helst, när du placerar dem i ditt rum, se till att du inte slutar dölja deras övergripande skönhet. Låt skönheten visa sig genom att välja områden där de tjänar en funktion, men samtidigt är synliga för ögat. Du kanske vill undvika att kasta en duk på dem eftersom det stjäl bordsskönheten. Visa upp skönheten i ditt slutbord genom att välja plats i rummet och flytta det till olika andra områden då och då.

av Misty

Lämna ett svar